Välkommen till
Guso Fasad & Måleri AB

Färg för alla ytor – expertis inom både utomhus- och inomhusmåleri, fasadmålning, tapetsering samt renoveringar, utomhus och inomhus, inklusive fönsterrenovering.

Fasadmålning av vitt hus

FASADMÅLNING I Linköping

- FÅ KÄNSLAN AV ETT NYTT HEM

Vi har erfarenhet från flera fasadmålningar i Linköping med omnejd.

Om det är dags att måla om huset kan det vara bra att veta vart du ska vända dig. Eftersom en fasadmålning av huset är ett stort projekt som tar tid och kräver gedigen kunskap är det alltid säkrast att anlita experter istället för att försöka sig på arbetet på egen hand. Att måla om fasaden kan se lätt ut från en åskådares perspektiv, men faktum är att en fasadmålning är en konst som kräver både teoretiska och praktiska kunskaper.

Våra målare har både den kunskap och erfarenhet som krävs för att jobbet ska bli gjort på ett så rätt och riktigt sätt som möjligt. Vi tar oss an alla typer av fasadmålningar i Linköping och kan garantera att resultatet blir just så som du tänkt dig – om inte bättre!

En vit villa

Våra samarbetspartners

Vi har ett nära samarbete med de ledande färg- och tapetleverantörerna i Sverige för att kunna ge dig stor valfrihet och samtidigt erbjuda bästa möjliga pris, kvalité och garanti.

Följ oss på Instagram!

@gusomaleri

Välkommen att kontakta oss

Vi utför jobb inom Linköping, Norrköping och hela Östergötland. Du kan alltid kontakta oss för att få en kostnadsfri konsultation mot ett prisförslag/offert efter dina önskemål eller om du bara vill ställa en fråga.

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande